Bali is een van de meest populaire bestemmingen voor Nederlanders. En gelijk heeft Nederland want Bali is een geweldig eiland waar je een ongelofelijke vakantie kunt hebben. Ik heb vandaag een wat langere vakantie voor je uitgezocht voor een gigantisch geweldige prijs. Namelijk een 22 daagse vakantie op Bali inclusief vluchten en verblijf in een goed hotel voor maar €818 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen) Je kunt deze vakantie boeken op de website van Expedia.

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 7 mei vanuit Amsterdam vlieg je met Malaysia Airlines naar Bali. Na aankomst ga je naar het 3 sterren en met 76% beoordeelde Double One Villas Ahmed gelegen in Ahmed.  Je slaapt hier in een standaard 2 persoonskamer. Het strand is op 200 meter en het hotel zelf heeft natuurlijk ook een zwembad en je kunt genieten van o.a. gratis wifi.

Je hebt hier een geweldig goede deal omdat de meeste vakanties naar Bali vaak maar 10 dagen zijn en deze al standaard €800 kosten (als ze in de aanbieding zijn)

Belangrijk: Wil je op een andere data? Dan kun je zelf de datum aanpassen en kijken of het beschikbaar is.
Nog belangrijker: De prijs is eerst wat hoger maar als je door klikt om de boeken zakt de prijs!

Tanah Lot temple in sunset. Bali island

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

bali deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)