Het is altijd een geweldig leuke uitdaging om een top deal naar Bali te vinden! Zo heb ik zojuist een echte top deal gevonden: Namelijk een 22 daagse vakantie op Bali inclusief vluchten en verblijf in een goed hotel voor maar €899 per persoon. (Op basis van een verblijf met 2 personen) Je kunt deze vakantie boeken op de website van Expedia.

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 8 mei vanuit Amsterdam vlieg je met KLM naar Bali. Na aankomst ga je naar het 3 sterren en met 76% beoordeelde Double One Villas Ahmed gelegen in Ahmed.  Je slaapt hier in een standaard 2 persoonskamer. Het strand is op 200 meter en het hotel zelf heeft natuurlijk ook een zwembad en je kunt genieten van o.a. gratis wifi.

Je hebt hier een geweldig goede deal omdat de meeste vakanties naar Bali vaak maar 10 dagen zijn en deze al standaard €800 kosten (als ze in de aanbieding zijn)

Belangrijk: Wil je op een andere data? Dan kun je zelf de datum aanpassen en kijken of het beschikbaar is.

Tanah Lot temple in sunset. Bali island

Hier ga je naar deze geweldige deal Bekijk deze deal

bali deal 22 dagen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)