Wil jij er een poosje tussenuit en wil jij iets verder weg dan Europa? Wil je daarnaast in verhouding niet al teveel betalen? Heb je er dan al eens aan gedacht om naar Bali te gaan? Voor maar €792 kun je hier 23 dagen verblijven en vier je er kerst en oud & nieuw!

Vertrekken doe je op 10 december vanuit Amsterdam. Je vliegt met Malaysia Airlines naar Denpasar, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen. Het hotel waar je zal verblijven is het 2,5-sterren en met 90% beoordeelde: Coco de Heaven. Dit hotel beschikt o.a. over een zwembad en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan erg snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Let op: Kun je geen 3 weken vrij krijgen of wil je een gedeelte van deze data naar deze fantastische plek? Probeer je eigen data eens uit in Expedia. De reis is erg flexibel qua data en reisduur!

Tanah Lot temple in sunset. Bali island

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-07 om 14.18.45

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)