Terugkomen van je herfstvakantie en al je collega’s op het werk kunnen vertellen over jouw heerlijk droomvakantie? Dat kan zeker met deze mooie deal van Kras: 10 dagen Bali inclusief vlucht, transfer en hotel voor maar €789.

Geniet van witte zandstranden of het prachtige binnenland. Kuta staat vooral bekend om het lange zandstrand waar de zee er soms wild tekeer kan gaan als grote golven het strand teisteren. Een ideale plek voor heerlijk zonnebaden en watersporten in een tropische omgeving.

Je vliegt op 19 oktober met Cathay Pacific naar Bali. Hier word je per inbegrepen transfer naar het luxe 3-sterren Wina Holiday Villa Bali Resort gebracht alwaar je heerlijk kunt genieten van het gezellig resort of meteen naar het levendige centrum van Kuta kan lopen en genieten van de diverse leuke winkeltjes, restaurants en bars.

Ik raad je aan snel te boeken,  want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Bali_Indonesien_Pura_Ulun_Danu_temple_Beratan

Ga hier naar je droomvakantie! Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-17 at 1.52.57 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)