In november d’r uit voor 14 dagen naar een zonnig oord? Dat kan zeker met deze mooie deal van Arke: 14 dagen Bali inclusief vlucht, transfer en hotel voor maar €840

Geniet van witte zandstranden en het prachtige binnenland.  Kuta staat vooral bekend om het lange zandstrand waar de zee er soms wild tekeer kan gaan als grote golven het strand teisteren. Een ideale plek voor heerlijk zonnebaden en watersporten in een tropische omgeving.

Je vliegt op 26 november met Cathay Pacific naar Bali. Hier word je per inbegrepen transfer naar het luxe 3-sterren Wina Holiday Villa Bali Resort gebracht alwaar je heerlijk kunt genieten van het gezellig resort of meteen naar het levendige centrum van Kuta kan lopen en genieten van de diverse leuke winkeltjes, restaurants en bars.

Let op: Het kan zijn dat je zelf de reisduur moet aanpassen om deze mooie deal te scoren. Kies dan voor 14 dagen (11 nachten) om op deze prijs van 840 euro te komen voor een 2-persoonskamer in het Wina Holiday Villa met Cathay Pacific.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Bali_Bucht_Strand

Heerlijk Bali! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-09-22 at 3.25.47 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)