Overnacht in een tiny house in IJmuiden

Aan het strand!

Holidayguru tipt 16.04.21 tot 18.04.21
P.p. vanaf € 169,-

Wie wil er nou niet overnachten in zo’n schattig huisje? Voor slechts €169 per persoon verblijf jij al een weekend in dit te gekke huisje aan het strand!

Basecamp IJmuiden

Ben je op zoek naar een unieke overnachting in eigen land? Dan is dit huisje iets voor jou! Deze Airbnb heeft een prachtige ligging op het nieuwe park Basecamp IJmuiden. Dit vakantiepark ligt tussen de jachthaven, het strand en het Kennemermeer. Een tiny house is een klein, fijn huisje waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beperkte ruimte die er is. In deze romantische accommodatie slaap je op een vide en zorgen het hoge plafond en de grote ramen voor een ruimtelijk gevoel.

Weekendje IJmuiden

Maak een wandeling of fietstocht over één van de vele paden door het prachtige natuurgebied, de Kennemerduinen. Of ga je liever naar het strand? Op slechts twee minuten van je tiny house loop je met je voeten door het zand. Of ga er lekker op uit naar een van de grote steden in de buurt. Maak een tocht langs de hofjes en historische gebouwen in Haarlem of ga een dagje shoppen in  Amsterdam. Doe je het liever wat rustiger aan, huur dan een bootje in de jachthaven en ga een dagje varen over de Noordzee of het Noordzeekanaal. Kom volledig tot rust in deze natuurlijke omgeving!

screenshot van de deal

Screenshot deal