Verblijf 3 dagen in goddelijke sferen! Het Godshuis is de ideale locatie voor een romantisch weekendje weg. Je tijdelijke thuisbasis ligt in het Belgische Meetjesland, de plattelandsregio die beschikt over vele wandel- en fietsnetwerken, de volkssport krulbollen en de prachtige natuur. Kom er volledig tot rust in het voormalige klooster en geniet van de vele extra’s zoals onbeperkt toegang tot het wellnesscentrum van het hotel!

Hotel
Het Godshuis is een verrassend en luxueus viersterrenhotel. Het majestueuze gebouw uit de 19e eeuw ademt een sfeer van rust, kalmte en historie uit. Na een goede nachtrust in een Comfortkamer geniet je van een uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet. Het hotel grenst direct aan een prachtig bosrijk gebied, maar ligt ook vlak bij steden als Eeklo, Gent en Brugge. Na een fijne dag ontspan je in het wellnesscentrum. Waar catacomben je soms koude rillingen bezorgen, krijg je in de catacomben van Het Godshuis, waar het wellnesscentrum zich bevindt, enkel rillingen van genot. Je kan er onbeperkt gebruikmaken van de sauna en hammam of een heerlijke massage boeken.

Aankomst is mogelijk t/m 28 december. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Hotelzimmer_Hotel_Deals

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-06-12 om 10.30.16

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)