Wie wil nou niet nog eens naar de eeuwige stad Rome? Ik heb namelijk weer een leuke deal gevonden voor deze prachtige stad. Vlieg voor een prikkie naar Rome: vanaf €116 inclusief retourvlucht vanaf Rotterdam en een hotel!

Europe_Italy_Rome_016

Beleef het charmante Rome en wandel door de smalle Italiaanse steegjes, ga winkelen in deze modestad en laat je boeien door de geschiedenis die eigenlijk springlevend is! Beeld je in dat je als toeschouwer in het Colosseum zit, bekijk het centrum van de christelijke wereld: Vaticaanstad, geniet van een gelato of een koffie onder aan de Spaanse Trappen en vergeet niet dat muntje in de Trevi-fontein te gooien, want dan keer je ooit weer met je geliefde terug naar Rome! Sluit de dag af met een heerlijk Italiaans diner (om je vingers bij af te likken!) in een van de vele leuke restaurantjes en nip aan een wijntje! Mijn koffers zijn gepakt, de jouwe ook?

Je overnacht in het goed aangeschreven City Guest House. Het hotel ligt wat buiten het centrum maar je kunt de bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken met metro of tram. Op Zoover krijgt dit hotel een score van 8,1/10!

Europe_Italy_Rome_013

Wil jij de eeuwige stad bekijken? Boek dan snel, want de beschikbaarheid voor deze prijs is beperkt!

Boek de deal!

rome

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)