Romantisch vakantiehuis uit Married at First Sight

Vlaamse schuur met jacuzzi!

  • Boekingskosten Inbegrepen
  • Bed- Bad- en keukenlinnen Inbegrepen
  • Eindschoonmaak Inbegrepen
  • Toeristenbelasting Inbegrepen

De prijs is op basis van vier personen, maar er is ruimte voor tien personen.

  • Barbecue
Holidayguru tipt 29.03.21 tot 02.04.21
P.p. vanaf € 316,-

Liefhebbers van Married at First Sight, opgelet! In dit vakantiehuis is het koppelsweekend van het bekende tv-programma opgenomen en jij kunt er heen, hoe gaaf is dat?!

Married at First Sight vakantiehuis

Hoe leuk is het om de locatie waar de tv opnames waren te bezoeken? De echte MAFS-fans herkennen La Maison Douce natuurlijk meteen van het koppelsweekend! Het verblijf is een waar paleis en neemt je mee naar andere tijden. De monumumentale Vlaamse Schuur is met oog voor detail ingericht en heeft een karakteristieke stijl. Kom helemaal tot rust in een van de loungeruimtes of drink een wijntje in de jacuzzi. In de open keuken tover je de lekkerste maaltijden op tafel. Steek bij lekker weer de barbecue aan voor een gezellig avondje grillen.

Vakantie in Noord-Brabant

In de omgeving van Alphen valt genoeg te beleven. Ga in Den Bosch op zoek naar de lekkerste Bossche Bol of maak je op voor een tripje naar Tilburg. Trap een rondje over de Fietsallee. Dit nieuwe fietspad slingert 11 kilometer lang door de bossen van Ulvenhout en Chaam. Bij recreatieplas ’t Zand leg je je handdoekje uit of neem je een duik in het frisse water.

screenshot van de deal

Belvilla La maison Douce