Relaxen tijdens een vakantie op Rhodos!

Incl. vlucht, transfer en verblijf!

  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
slechts € 199,-

Pak je koffers en vlieg naar Rhodos voor een goed prijsje! Je gaat een heerlijke vakantie tegemoet inclusief vlucht, transfer en verblijf in een appartement. Het eiland is een van de populairste vakantiebestemmingen in Griekenland en met goede reden. Je vindt hier naast een rijke cultuur, goudgele zandstranden en helderblauw water dat je uitnodigt om erin te springen. Wist je dat Rhodos ook wel eens het zonne-eiland wordt genoemd? Bekijk de deal en ontdek het zelf!

Vakantie Rhodos

Een heerlijke vakantie Rhodos

Rhodos kent prachtige stranden, een adembenemende natuur en een rijke historie, met schitterende tempels. Er is voor ieder wat wils! Wie van pittoreske dorpjes houdt moet zeker een bezoekje brengen aan Lindos, een idyllisch dorpje in een prachtige baai. Ook Rhodos-Stad, dat modern en historisch tegelijk is, is een bezoek meer dan waard. Hier vind je bijvoorbeeld het middeleeuwse centrum, de oude stadsmuur en de akropolis! Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker uitrusten op het strand – niks mis mee. Lees hier mijn tips voor de ideale vakantie op Rhodos!

Vakantie Rhodos

Appartement op Rhodos

Je verblijft in een appartement op Rhodos, waar precies is nog niet bekend, maar de reisleiding zorgt ervoor dat je in een fijn 3* appartement overnacht. De transfer tussen het vliegveld en het appartement is inclusief, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Waarom is de accommodatie nog niet bekend? Accommodaties voeren niet graag met naam en toenaam spectaculaire prijsverlagingen door. Corendon koopt deze overnachtingen op en maakt er bingoreizen van, dat maakt het mogelijk zo voordelig te reizen!

Vakantie Rhodos

screenshot van de deal

Screenshot