Reis naar het land dat bekend staat om het feestelijke carnaval, de samba danst als de beste en natuurlijk bezit over prachtige goudgele stranden. Een vakantie gevuld met relaxen, genieten van de zon en afwisselend een duik in de zee en het zwembad nemen. Wie naar Brazilië gaat mag zich hierop voorbereiden. Zonnebril op, favoriete boek gepakt en plaatsgenomen in een hangmat? Het enige waar je je nu nog druk over hoeft te maken is of je nog wel bij je drankje kunt!

Tijdens deze vakantie verblijf je in de badplaats Pipa of de stad Natal. Pipa is overdag een rustige badplaats maar verandert ‘s avonds in een gezellig geheel. Natal is de hoofstad van de staat Rio Grande do Norte en staat bekend als de stad van de zon. Als dat geen uitnodiging is, weet ik het ook niet meer! Beide zijn populaire plaatsein in Brazilië die je eens gezien moet hebben! Waar je overnacht is dus een verrassing.

Om deze reis voor de prijs van €599 te boeken vertrek je op 15 of 29 januari 2016. Het is ook mogelijk om de reis op andere data te boeken, maar dan betaal je meer.

Wil jij naar het prachtige Brazilië? Boek dan snel!

Boek de deal!

brasil

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)