slechts 199,- €

Ga last minute naar het zonnige Marmaris! Geniet van de zon en verken Marmaris. Bingoreis Marmaris voor maar €199! Incl. vlucht, transfer en verblijf! Je vertrekt al op 11 of 18 juni 2017.

Marmaris_harbor_smallerPixel

In het zonnige Marmaris vind je een grote bazaar waar je naar hartenlust kunt shoppen. Voor de feestbeesten zijn er uitgaanscentra, zoals Barstreet en Long Beach. Ga zeker ook eens op excursie, want in de buurt liggen veel interessante bezienswaardigheden. Maak een dagtocht naar de Kalkterrassen in Pamukkale of duik de geschiedenis en bekijk de oude stad Efeze! Voor jong en oud is hier wat te doen en daarom leent deze bestemming zich voor zowel families als ook voor vrienden op reis!

Bingoreis Marmaris

Deze vakantie naar Marmaris is een Bingo-reis, wat inhoudt dat je van te voren niet weet waar je overnacht. Je Bingo Marmaris accommodatie (Studio, 2 personen) liggen in en om de badplaatsen Marmaris en Icmeler. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt je de naam van de accommodatie en wordt je erheen gebracht. Je verblijft hier op basis van all inclusive.

shutterstock_272602055

Wil jij naar Marmaris? Boek dan snel!

screenshot van de deal

bingomarmaris
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)