slechts 199,- €

Ga op een voordelige last-minute vakantie naar Kos, Griekenland! Geniet van het Griekse zonnetje, ontdek de geschiedenis van dit eiland of ga voor paar dagen ontspannen aan de fijne zandstranden. Je kunt dankzij deze deal al op vakantie naar Kos voor maar €199, inclusief vlucht, transfer en hotel! Boek jouw last-minute vakantie hier! 

Colorful boats in port on Greek Island, Greece

Vakantie Kos, Griekenland

Kos is de plek waar je moet zijn! Leuke winkelstraatjes, gezellige tavernes en natuurlijk het prachtige uitzicht over zee. Ik kan je van alles over Kos vertellen, maar nog leuker is om het gewoon zelf te ontdekken, ik kan het je namelijk alleen maar aanraden.☺ Wil je alvast een voorproefje? Lees dan eens mijn Travel Magazine artikel vol Kos tips! Zoek je toch een andere Griekenland deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Griekenland vakantie.

vakantie kos

Appartement op Kos

Deze vakantie naar Kos is een Bingo-reis, wat inhoudt dat je van te voren niet weet waar je overnacht. Goedkoper op vakantie naar Griekenland kan bijna niet! Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van de accommodatie en wordt je erheen gebracht. Corendon, de aanbieder van deze reis, zorgt ervoor dat je in een goed 3-sterrenappartement terecht komt. Lees hier alles over deze Bingo-reis naar Kos. 

village house on the island of Kos Greece iStock_000005369758_Large-2

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)