Black Friyay sale bij Center Parcs

O.a. korting op vakanties in de kerst- en voorjaarsvakantie!

P.p. vanaf € 26,50

Zin om in de kerstvakantie of de voorjaarsvakantie lekker een paar dagen op vakantie te gaan naar Center Parcs? Boek dan dit weekend jouw mini-vakantie naar een van de Center Parcs parken, want alleen tot en met maandag 26 november profiteer je van Black Friyay korting! Bekijk hier alle aanbiedingen van de diverse parken!

Center Parcs

Black Friyay bij Center Parcs

Vanaf vandaag tot en met maandag 26 november zijn veel vakanties bij Center Parcs extra voordelig te boeken. De Black Friyay aanbiedingen gelden voor een verblijf in een van de parken tussen 21 december 2018 en 8 maart 2019. Ook vakanties in de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie zijn nu tijdelijk extra goedkoop! Je kunt kiezen uit diverse parken in Nederland, Duitsland en België!

Center Parcs

Een weekendje weg in eigen land of net over de grens

Breng jij in december een paar dagen door in Park Eiffel in Duitsland? Je kunt nu al voor €26,50 per persoon in de kerstvakantie een verblijf boeken bij dit Center Parcs park. Of boek voor een klein prijsje een vakantie naar Port Zélande, de Huttenheugte of Les Ardennes. Veel parken doen mee aan deze Black Friyay sale, bekijk hier alle deals!

Center Parcs

screenshot van de deal

Screenshot deal