Soms kom je deals tegen waarvan je denkt: Waarom niet? Sunweb is een hele mooie website voor dit soort aanbiedingen. Zo heb ik nu net ook een 22 daagse vakantie gevonden naar Blanes in een heerlijk 4 sterren appartement (7,3 beoordeeld) met vertrek in mei voor maar €389 per persoon (op basis van een reis met 2 personen)

Vertrek is op 6 mei vanuit Amsterdam vlieg je met Transavia naar Barcelona. Per transfer ga je dan naar het La Maisa appartement in Blanes. Het appartement heeft 4 sterren en ligt op 200 meter van het strand. En met gemiddeld 24 graden in mei kun je hier heerlijk genieten tegen een super lage prijs.

Heb je de mogelijkheid om 3 weken vrij te nemen en heb je een beperkt budget dan is dit toch wel een echt geweldige kans om super lang en super voordelig op vakantie te gaan. Beschikbaarheid is beperkt en daarom raad ik je aan gelijk te boeken.

Küstenlandschaft an der Costa Brava

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

22 dagen blanes sunweb

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)