UPDATE: NU met 4 vertrekdata in mei voor maar €549 per persoon!

 

Is het een droom van je om naar Bonaire te gaan? Dacht je dat je dit nooit zou kunnen betalen? Dan kan je je droom nu werkelijkheid laten worden! Ik heb net een geweldige deal gevonden op de website van Arke: Voor maar €609 kan je al naar Bonaire incl. vlucht!

Vertrekken doe je op 19 juni vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Bonaire, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met een 8.2 beoordeelde: Hamlet Oasis Aparthotel. Dit kleinschalige hotel beschikt o.a. over een zwembad, een zonneterras en gratis WiFi. Daarnaast is de zee 50 meter verwijderd, waardoor je makkelijk even op en neer kan. Verblijven doe je op basis van logies.

Wil jij deze zomer naar Bonaire? Zorg dan dat je snel boekt, want ik heb het gevoel dat deze aanbieding niet lang meer geldig zal zijn.

A woman in a hat looking at the romantic Caribbean sunset while standing on the balcony. Roatan Island, Honduras

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Bonaire

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)