Beeld je even in: je voelt het zand onder jouw voeten van prachtige stranden, je geniet van de prachtige turquoise zee, een onvoorstelbaar mooi rif-omzoomde kust en gemiddelde temperaturen van 31 graden. Je kan nu stoppen met dromen, want met deze top deal ga je het helemaal waarmaken!

Bonaire is een prachtig Antiliaans eiland en een tropische top-bestemming voor toeristen en vooral voor windsurfers en duikers. Je kan hier makkelijk relaxen maar je kan ook super genieten van verschillende watersporten. Ga bijvoorbeeld kajakken of ga erop uit met een catamaran. Om bij te komen zijn er verschillende excursies naar de indrukwekkende zoutvelden of het Washington Slagbaai Nationaal Park.

Tijdens deze reis zal je verblijven in het met een 7,2 beoordeelde Lagoen Hill. Dit is een 2,5 sterrenhotel in een groene en glooiende omgeving. Met de kleurrijke cottages heb je een vakantie ver weg van alle drukte, tegen een aantrekkelijke prijs. Voor tips over het eiland kan je makkelijk terecht bij de beheerder van het hotel die het eiland op haar duimpje kent. Beter kon je het niet treffen. Je vertrekt op 18 november vanuit Amsterdam met Arkefly naar Bonaire. Hiervandaan word je per transfer naar jouw hotel gebracht waar je zal verblijven op basis van logies.

Ik zou er maar snel bij zijn, want de beschikbaarheid is beperkt!

Carib_Bonaire_Sea

Boek nu deze top deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2014-11-16 at 9.20.41 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)