Deals naar Bonaire zijn erg schaars. Soms heb ik gewoon de indruk dat deals naar Aruba, Bonaire en Sint Maarten kunstmatig duur worden gehouden omdat je gewoon bijna nooit leuke aanbiedingen kunt boeken. Gelukkig heb ik zojuist via de site van Arke een geweldige deal gevonden namelijk: 9 dagen Bonaire inclusief vluchten, transfer en verblijf in een goed appartement voor maar €699 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Met vertrek op 17 juni vlieg je vanuit Amsterdam met Arkefly naar Bonaire en na aankomst ga je per transfer naar het 2,5 sterren en met een 7,5 beoordeelde Lagoen Hill appartementencomplex waar je op basis van logies zult verblijven.
Het complex heeft een Nederlandse beheerster en bied je onder andere een heerlijk zwembad aan. Ook is er wifi in de openbare ruimtes en ook bij het zwembad zo dat je al je vakantie foto’s gelijk online kunt zetten.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om gelijk te boeken want deals naar Bonaire komen (helaas) niet elke dag voor bij.

Artikelbild_Karibik_Guadeloupe

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Bonaire Arke juni 699 lagoen hill

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)