Bonaire is een geweldig eiland wat vaak in de schaduw staat van de andere ABC eilanden. Het is daarom een uitdaging om een goede deal te vinden naar dit eiland omdat er maar weinig aanbieders zijn die dit eiland aanbieden. Gelukkig heb ik zojuist op de website van Kras een hele mooie aanbieding naar Bonaire gevonden. Een 9 daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en een 3 sterren appartement voor maar €779 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je vertrekt op 27 maart vanaf Amsterdam met Arkefly naar Bonaire. Na aankomst ga je per transfer naar het Hamlet Oasis Resort. Een 3 sterren resort wat met een 8.1 word beoordeeld. Je verblijf hier in een 1 kamer appartement op basis van logies.  Het Hamlet Oasis Resort beschikt over een zwembad, een geweldige tropische tuin en is zelfs op loopafstand van de zee. Al met al een geweldige plek om je Bonaire vakantie te verbrengen. Maar wees snel! Er is op dit moment nog maar 1 appartement beschikbaar en daarna gaat de prijs met een 2 tot 300 euro om hoog.

Artikelbild_Karibik_Strand_Sonnenuntergang

Hier ga je naar deze Bonaire deal

Kras Bonaire deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)