Lig jij straks aan het tropische en prachtige eiland Bonaire? Arkefly brengt je hier graag heen met de Dreamliner. Voor slechts €699 kan jij al 9 dagen lang genieten van al het moois wat Bonaire te bieden heeft waarbij je ook nog eens verblijft in een top gelegen appartement direct aan zee!

Bonaire, het kleine eiland dat grote dromen waarmaakt. Een paradijs, in een bijzondere Nederlandse gemeente. Een stukje Nederland dus, midden in het Caribisch gebied, waar je gewoon met de Euro kunt betalen. Direct na aankomst, proef je al de ontspannen en rustige sfeer op het eiland, ver weg van het drukke dagelijkse leven in Nederland.

Je vertrekt op 09 april 2015 vanaf Amsterdam. Je vliegt met de Dreamliner van Arkefly naar Bonaire. Daar word je per transfer naar je appartement gebracht. Je verblijft in het 3-sterren Caribbean Club Appartement op basis van logies. De ligging is perfect, direct aan zee gelegen, en in een heuvelachtige omgeving waar je kan genieten van de prachtige natuur.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Caribbean_Bonaire_011

Boek deze deal nu! Meer deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)