Heeerlijk! Vlieg in januari naar de zon en verblijf 9 dagen in het warme en zonnige Bonaire inclusief transfer en verblijf in een mooi appartementencomplex voor maar €699!

Once a visitor, always a friend‘ zegt men niet voor niets over dit prachtige eiland. Wanneer je kennis hebt gemaakt met Bonaire wil je hier nooit meer weg! Met de unieke natuur en super relaxte sfeer zul jij je hier helemaal bij kunnen komen van het winterse weer en alle drukte in ons kikkerlandje! Ben jij een duikliefhebber? Dan ben jij hier helemaal op je plek! Bonaire wordt als beste en belangrijkste duikbestemming gezien van het Caribische gebied.

De leuke appartementen  van het 3-sterren Hamlet Oasis appartementencomplex liggen slechts een paar stappen verwijderd van de azuurblauwe zee. Met de keuze uit dit heldere zeewater of het in een tropische tuin gelegen zwembad zul jij hier elke dag in volle ontspanning kunnen genieten van de zon.

Vliegen doe je 08 januari met Arkefly vanuit Amsterdam. Eenmaal aangekomen op het mooie Bonaire zal er een transfer voor je klaarstaan die je afzet bij je appartement.

Boek deze deal snel, want de beschikbaarheid is beperkt en deze prijs is echt super! 

Carribiean_Bonaire_Reef

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

bonaire arke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)