Dit is hét. The One!! Wat een prachtige droomdeal! Strand, tropisch weer, ontspannen sfeer -klinkt allemaal veel beter dan kou, regen en grijze wolken toch?! Dit is dan weliswaar voor de meesten van ons niet te betalen, maar laten we even samen wegdromen van adembenemend Bora Bora!!

Als je aankomt met het vliegtuig op dit prachtige eiland worden meteen al jouw verwachtingen bevestigd. Met zo’n dromerige omgeving is Bora Bora niet bepaald verrassend, dé beste bestemming voor een huwelijksreis. Maar er is veel meer te doen dan met jouw geliefde in een luxe hotel te toasten met champagne. Duiken, snorkelen, lagune reizen, wandelen en parasailen…het kan hier allemaal. Bora Bora is een echte lagune bestemming. Wat het eiland zo wereldberoemd maakt zijn de iconische bungalows over het water. Deze deal is misschien niet zo 1-2-3 te boeken voor de meesten van ons, maar als je aan het sparen bent voor jouw huwelijksreis is dit paradijs toch best toegankelijk… Maar voor nu: geniet even van de droom dat we straks in dit vijf-sterren resort zitten.

Het Hilton Bora Bora Nui Resort ligt direct aan een eigen witte zandstrand en heeft naast het strand ook de prachtige Coral Gardens dichtbij. Dit 5-sterrenresort bechikt o.a over 3 restaurants en lekkere wellness-faciliteiten. Jouw kamer is voorzien van een diep bad, woonruimte een koelkast en alle denkbare luxe voorzieningen. Wat een heerlijkheid!

Op 14 juli vertrek je met KLM vanuit Amsterdam naar Bora BoraGa genieten….!

shutterstock_91919531

Boek nu deze deal! Meer prachtige verre reizen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel_BORABORA

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)