Brazilië is natuurlijk het land van het WK voetbal en zal dit jaar volop in de belangstelling staan. Met dank aan een geweldige last minute op arke.nl kun je voor een geweldige prijs van maar €599 per persoon (op basis van een reis met 2 personen) de massa’s voor zijn en al aan het einde van deze maand lekker 9 dagen genieten van zon, zee en strand.

Vertrekken doe je op 19 of op 26 februari dus wacht niet te lang met boeken. Je vliegt met Arkefly vanuit Schiphol naar Natal in Brazilië om daarna lekker te genieten van het Parque da Costeira hotel. (7.7 beoordeeld) Het hotel ligt direct aan het strand en heeft 8 zwembaden. Dus genoeg keuze om elke dag een ander zwembad uit te proberen. Ook is er gratis wifi in de openbare ruimtes zodat je gelijk met de wereld kunt delen hoe geweldig je vakantie is. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt en met 3 restaurants is er genoeg keuze voor de lunch en of dinner.

Artikelbild_Brasilien_Natal

Hier ga je naar deze Brazilië deal

Brazilie 599 2data

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)