Het is leuk om te zien dat landen zoals Brazilië steeds goedkoper worden. Wat vaak een beetje een onbereikbaar gebied was voor veel mensen is nu opeens niet veel duurder dan een vakantie naar een land als Turkije. Zo heb ik op de website van Arke.nl zojuist een 9 daagse vakantie naar Brazilië gevonden inclusief vluchten, transfer een verblijf in een top 4 sterren hotel voor maar €569 per persoon. Simpelweg een geweldige deal.

Vertrekken doe je al op 12 maart vanuit Schiphol met Arkefly richting Natal. Na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren en met een 9,2 beoordeelde Girrasois Lagoa hotel. Het hotel is in 2010 geopend en is een veel beter hotel dan wat je eigenlijk normaal gezien bij Arke kunt boeken. Met een groot zwembad, bar en restaurant zul je hier een heerlijke tijd hebben. Je verblijft hier trouwens op basis van logies en ontbijt.

Al met al een geweldige deal, ben je op zoek naar een vakantie en kun/wil je al snel weg dan is dit de deal voor jou!

Strand karibik

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

 

Arke march brazil

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)