Wow, ik heb zojuist een hele goedkope Brazilië vakantie  gevonden. Op de website van Arke boek je nu een 9 daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en een goed hotel voor maar €539 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je al op 26 maart vanuit Schiphol met Arkefly richting Natal in Brazilië. Na aankomst ga je per transfer naar je hotel. Het 3 sterren en met 7,7 beoordeelde: Parque da Costeira. Je zult hier verblijven op basis van logies en ontbijt en je zult hier een heerlijke tijd hebben. Het hotel ligt direct aan het strand maar alsof dat niet genoeg is heeft het hotel 8 zwembaden!! Dus elke dag een ander zwembad!  Voor een paar euro meer kun je ook op een aantal data in april vertrekken…dus sla je slag!

De prijs van €539 per persoon is echt spectaculair dus als je de kans hebt, doe het! Want dit komt echt bijna nooit voor!

Tropical beach, Boracay island, Philippines

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Brazilie 539

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)