Weekendje Amsterdam vanuit té leuke tiny house

Slaap in een uniek brugwachtershuisje aan het water

Holidayguru tipt 22.03.21 tot 23.03.21
P.p. vanaf € 101,-

Uniek overnachten en ook nog eens in de prachtige hoofdstad Amsterdam. Wie wil dat nou niet! Verblijf nu in een schattig brugwachtershuisje aan het water voor €101 per persoon.

Brugwachtershuisje Amsterdam

Geniet in alle rust van het bruisende Amsterdam vanaf een brug! Brugwachtershuisje Buiksloterdraaibrug ligt aan een klein meer in Amsterdam-Noord, op slechts een kwartiertje fietsen van het centrum. Op loopafstand vind je kleurrijke Zaanse huisjes en een 18e eeuwse molen – lekker Hollands! Het brugwachtershuisje is een moderne tiny house dat ondanks zijn kleine afmetingen van alle gemakken is voorzien. De unieke setting en rustige locatie maken van dit optrekje de perfecte plek voor een romantisch weekendje weg!

Weekendje Amsterdam

Een weekendje vertoeven in onze hoofdstad is altijd een goed idee! Slenter langs de oude grachten, bezoek de oude markten of shop je nieuwe garderobe bijeen op de Kalverstraat. Ook voor een cultureel uitje ben je in Amsterdam op de goede plek. Bewonder de werken van wereldberoemde kunstenaars in het Rijksmuseum of ga op de foto met je favoriete artiest in Madam Tussaud. Honger gekregen van al het sightseeing? Op iedere straathoek vind je wel een leuk eettentje, restaurant of café om je buikje rond te eten. Trakteer jezelf ook op een lekkere kroket bij Eetsalon Van Dobben; toch wel een beetje Neerlands trots! 😉

screenshot van de deal

Screenshot van deal