Ben jij toe aan een welverdiend – en vooral romantisch – weekendje weg met je geliefde? Dan komt deze aanbieding precies op tijd! Je verblijft nu drie dagen in een bijzonder 5*-château in de buurt van Brussel met luxueuze wellness. Iedere ochtend staat er een uitgebreid warm en koud ontbijtbuffet voor je klaar, terwijl je ondertussen wordt verwend met een schitterend uitzicht op het meer.

Château du Lac
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Maar hier lijkt de klok even helemaal stil te staan. Omgeven door de serene natuur en direct aan de oever van het meer van Genval ligt het vijfsterren Château du Lac. Binnen de imposante muren van het kasteel kun je de elegantie en romantiek bijna letterlijk proeven. Of je nu de barhapjes van de Kingfisher verkiest boven het fijnproeven in het trendy restaurant Genval Les Baines, je smaakpapillen zullen hier ongetwijfeld kennismaken met gastronomie op topniveau. In de ochtend is het dan ook absoluut genieten van het vijfsterrenontbijt. Ben je helemaal wakker en klaar om de dag te plukken? Trek dan de wandelschoenen aan en stap de natuur tegemoet of pak de rackets uit je tas en daag elkaar uit met een potje tennis. Uitgespeeld en genoeg gewandeld? Laat dan lichaam en geest ontspannen in de uitgebreide wellness van Martin’s Spa of zoek de privacy en warmte van je luxueuze kamer op.

Aankomst is mogelijk t/m eind oktober. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

White towel in crab shape and a frangipani flower on white bed in relaxation bedroom of luxury boutique hotel

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-17 om 10.02.13

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)