Bucket list rondreis door Costa Rica!

Inclusief vluchten uit Zaventem, huurauto, verblijven en ontbijt,

  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1127,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DCostaRica%26affid%3DRoadtripdoorCostaRicaMei18%26produit%3D249037" text="Hier boeken"]

Dompel je volledig onder in de fantastische cultuur en natuur van droombestemming Costa Rica! Dankzij deze fly and drive aanbieding maak je een unieke roadtrip door dit fantastische land, langs alle bezienswaardigheden die je moet gezien hebben! Laad die batterijen van de camera alvast op en maak die rugzak klaar. Vamonos! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Voyage Prive Rondreis Costa Rica

Roadtrip Costa Rica

Om het begin van je rondreis zo vlot mogelijk te laten verlopen, is deze deal inclusief transfer van de luchthaven naar je eerste hotel in hoofdstad San José. Eens daar aangekomen, kan je al een kleine wandeling maken door de gezellige stad of uitrusten op je comfortabele kamer. De dag erna wordt je huurauto aan het hotel geleverd, dat spaart ook al heel wat zorgen en tijd uit. Nu ben je helemaal klaar om je roadtrip langs de jungle en kust van Costa Rica aan te vangen! Bekijk alvast mijn Costa Rica tips voor meer inspiratie.

Voyage Prive Rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica

Met de huurauto rij je langs machtige zichten zoals dat op de indrukwekkende Arenal vulkaan, die je uiteraard kan bezoeken! Relax in de thermale baden van Baldi met o.a. maar liefst 25 warmwaterbaden! De gezonde mineralen in het water doen wonderen voor je huid. Drink uit verse melk zo uit de kokosnoot op het strand van het tropische kustdorpje Puerto Viejo. Hier lijkt het leven iets langzamer te gaan en klinkt overal chille reggae uit de boxen. Langs Turrialba rijd je terug naar San Jose, waar je na een nachtje op hotel, terug het vliegtuig neemt met onvergetelijke herinneringen en een memory stick vol fantastische foto’s!

Voyage Prive Rondreis Costa Rica

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive