Bucketlist rondreis in Sri Lanka

Ontdek Sri Lanka op drie weken. Inclusief hotels, excursies, ontbijt/halfpension, ...

  • Luchtvaartmaatschappij Emirates
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 1629,-

Ik probeer het woord droomreis niet te veel in de mond te nemen, maar dit is er echt wel eentje! Sri Lanka is een reisbestemming die tot de verbeelding spreekt. En nu kan je die verkennen voor slechts €1629! Een voordelig prijsje als je ziet wat je ervoor krijgt: 19 overnachtingen waarvan 12 halfpension en 7 met ontbijt, 16 excursies met Engestalige gids en de gebruikelijke vluchten en transfers. Een buitenkansje! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Jungle Sri lanka

Vakantie Sri Lanka

Waar moet ik beginnen om Sri Lanka aan jou voor te stellen? Er is zoveel te vertellen, geen wonder dat je 3 weken nodig hebt om het eiland te ontdekken. Je vindt er alles wat je zoekt in een droomreis: talrijke stranden, oude ruïnes, vriendelijke locals, kuddes olifanten, … Je kan er surfen, je kan er snorkelen, je kan er duiken. Je kan er enkele van de mooiste treinreizen ter wereld maken, er zit er eentje in je rondreis! Conclusie: de kans is groot dat dit de reis van je leven wordt! Heb je geen idee wanneer je het best vertrekt? Lees dan mijn artikel over de beste reistijd voor Sri Lanka!

olifanten in Sri lanka

Rondreis Sri Lanka

Bij aankomst in Sri Lanka staat je Engelstalige gids je op te wachten, hij brengt je naar het eerste hotel waar je kan uitrusten na je vlucht. Na een dagje in de hoofdstad Negombo begint je rondreis pas echt. Je reist langs UNESCO-werelfderfgoed bezienswaardigheden, boeddhistische bedevaartsoorden, talrijke tempels. Je proeft verschillende lokale gerechten en specerijen. Af en toe neem je een tuktuk om de omgeving te verkennen of neem je de trein om terwijl het indrukwekkende binnenland van Sri Lanka te bewonderen. Bezichtig olifanten in hun natuurlijke habitat en rust tot slot nog wat uit aan het strand. Wat een ervaring!

Tempel Sri lanka

Je verblijft in zorgvuldig uitgekozen hotels. Dat kunnen zowel moderne hotels met mooie zwembaden en poolbars zijn maar ook overnachtingen in authentieke hutten. Stuk voor stuk unieke ervaringen. Bij elke overnachting is het ontbijt inbegrepen en bij 12 is er sprake van halfpension. Je leert zelfs je eigen traditionele Sri Lankaanse curry bereiden. Leuk om later met uit te pakken bij vrienden en familie!

Vissersboot Negombo

screenshot van de deal

Screenshot Travelbird