Met een campervan door Californië: roadtrip!

15 dagen inclusief vluchten, huur van een campervan en 100 mijl per dag.

 • Luchthaven van vertrek Amsterdam
 • Luchtvaartmaatschappij Meerdere
 • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 15.11.17 tot 27.11.17 San Francisco
P.p. vanaf € 642,-

Hoe lijkt het jou om met een in hippiestijl beschilderde campervan door Californië te cruisen?! Klinkt vet toch, met je eigen campervan door Californië toeren en deze Amerikaanse staat verkennen. Dat kun nu al 15 dagen voor het geweldige bedrag van €642 per persoon, inclusief vluchten en camperhuur en een pakket van 100 mijl per dag! Daar word je toch vrolijk van? Pluk de dag; roadtrippin’ California baby!

camper door Californië

Roadtrip door Californië

Surfplank achterin gooien en rondtoeren langs de prachtige Californische kust op zoek naar de golven. Cruise over de adembenemende kustwegen! Je kunt natuurlijk ook meer het land in rijden, het is immers een reisje met een campervan door Californië, en deze staat biedt veel meer dan enkel stranden. Wat dacht je van het verbluffende Yosemite National Park? Of Sequoia National Park, waar je de wereldberoemde grootste boomsoort ter wereld kunt zien (je weet wel, die bomen waar Bassie en Adriaan ook nog geweest zijn, die van 7 meter breed). Genoeg te zien en doen dus en jij gaat het allemaal ontdekken op je eigen tempo en volgens eigen plan terwijl jij met jouw hippe busje door Californië reist!

Roadtrip vanaf San Francisco

Ziet er toch heerlijk uit of niet dan?! Het mooiste is echter misschien toch wel gewoon de prijs, want voor €642 naar Californië is voor alleen de vlucht al helemaal geen slechte prijs, maar dat je er dan ook nog twee weken een camper bij krijgt… Pak je koffer in en zorg dat je het rijbewijs, je paspoort en wat zonnebrand bij je hebt en laat de ultieme roadtrip beginnen! Je start en eindigt in San Francisco. In de campervan passen maximaal vier personen met dank aan een extra daktent die je kunt reserveren tijdens het boeken. Dat wordt gezellig!

Boek deze unieke roadtrip – Flowerpower!

 • Californië per campervan, incl. vluchten en 100 mijlen per dag pakket vanaf €642!
  • Goedkoopste reisperiode: november 2017 (Bekijk hier wat de beste reistijd is voor Californië)
  • Reisduur: 15 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Bestemming: San Francisco, Verenigde Staten
 • Prijs: slechts €642 per persoon, op basis van een reis voor vier personen

screenshot van de deal

roadtrip San Francisco