Camper rondreis door het westen van Canada!

Inclusief directe vluchten, hotel eerste nacht, transfers, camperhuur, en meer!

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
slechts € 999,-

Canada verkennen kun je eigenlijk haast maar op één manier doen: met een grote camper onder je kont! Laat ik nou net dat in de aanbieding hebben; een rondreis door Canada met je eigen camper. De reis begint in het westen van Canada, in Vancouver, vanaf waar je vervolgens vrij bent om voor 22 dagen het imposante landschap te verkennen. Oh, en deze deal is ook inclusief directe vluchten vanaf Amsterdam naar Vancouver en weer terug, een hotel voor de eerste nacht, transfers van en naar het hotel, de camperhuur, GPS, een welkomstgeschenk en meer. Bekijk hier snel alle details en boek deze onvergetelijke rondreis door Canada!

rondreis canada

Rondreis door Canada per camper

Sta jij straks bijvoorbeeld bij dit prachtige meer hierboven? Dit is het Moraine Lake, te vinden in Banff National Park, wat op ongeveer een dagje rijden van Vancouver ligt. Een adembenemend nationaal park wat je zeker niet over moet slaan tijdens je rondreis door Canada. Dat is echter niet alles, want in deze regio vind je het ene prachtige park na het andere, zoals bijvoorbeeld Garibaldi Provincial Park of Jasper National Park. Bekijk hier snel wat je nog meer kunt verwachten tijdens je rondreis door West-Canada.

rondreis canada

Camperreis door Canada

Nadat je in Vancouver bent geland word je naar driesterrenhotel Sandman gebracht. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten. Na een goede nachtrust word je vervolgens naar de plek gebracht waar je jouw eigen camper voor de komende weken in ontvangst neemt. Vervolgens ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Voor alle camper details kijk je in de aanbieding.

rondreis canada

screenshot van de deal

screenshot