slechts € 649,-

Momenteel kun je profiteren van een uitzonderlijke aanbieding: slechts €649 voor een 21-daagse camperreis dwars door de VS, inclusief vluchten, camperhuur, mijlenpakket en zelfs nog een extra $300 CASHBACK op het eind van je vakantie. Zo’n lage prijs is echt uniek, dus profiteer snel! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere voorwaarden en details.

American Dream

Camperreis Amerika: living the American Dream

The American Dream, zodra je de zin leest komt er meteen een bepaald idee in je hoofd, een gevoel wat hoort bij de woorden. Je ziet de ongelofelijk uitgestrekte natuur voor je waar je voor uren vrij rond kunt rijden zonder enige zorgen of andere zielen in de wereld. Alles is groot in de Verenigde Staten, van de geografische afmetingen van het land tot de fysieke afmetingen van de landbewoners, tot het plan van de 45ste president van het land – Donald Trump – die het land weer great wil maken. Er is dan ook geen betere manier om dit land te verkennen dan met je eigen grote camper. Ook jij kunt nu de american dream beleven, vanuit je eigen camper, met deze super deal.

The deal: een 21-daagse camperreis Amerika waarbij je slechts één taak hebt: de camper van Chicago naar San Francisco brengen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Chicago waar je de volgende dag je camper op kan halen en je kunt beginnen aan het avontuur. Je einddoel is San Francisco, wat je in de tussentijd doet dat is jouw keuze; vrij om te gaan en staan waar je wilt met je huis altijd bij je; living the American dream! Ik zal je eens wat beelden laten zien van wat je waarschijnlijk tegen zult komen op je route:

Jouw camperreis Amerika

Zie je het al voor je, jij in die camper, road trippin’ door de Verenigde Staten? Om je wat te helpen in je route-keuze heeft WTC een potentieel plan voor je uitgestippeld zodat je in ieder geval de highlights op de route niet hoeft te missen. Via die suggestie wen je aan de American way of life in Springfield, Illinois (niet die van The Simpsons trouwens), voor je de beroemde Route 66 verder pakt richting onder andere Oklahoma City en Amarillo. Hier kan je de cowboy/cowgirl boots uitproberen en een ritje te paard door het Palo Duro Canyon State Park maken. Via onder andere het prachtige Petrified Forest National Park rijd je door de befaamde rode rotsen van de Grand Canyon; misschien wel de bekendste natuurlijke attractie in de Verenigde Staten! Dan wacht je natuurlijk nog de stad Los Angeles, met haar prachtige stranden en waar je natuurlijk ook tijd zult hebben om in Hollywood op zoek te gaan naar de ster van jouw favoriete, wel, ster.. Tot slot rijd je dan via de prachtige westelijke kustlijn door naar je eindpunt, San Francisco, waar je hopelijk nog wat tijd over hebt om ook deze prachtige stad goed te bewonderen! Een wel heel complete en geweldige reis, vind je niet?!

screenshot van de deal

screenshot