Camperreis Noord-Amerika: LA, Vegas of toch Vancouver?

Profiteer snel van vroegboekkorting en een wegbrengactie!

Profiteer van vroegboekkorting of een voordelige wegbrengactie en maak een onvergetelijke camperreis! De ideale manier om de indrukwekkende natuur en uitgestrekte nationale parken van de Verenigde Staten en Canada te ontdekken is per camper. Met de volgende drie deals maak je een camperreis door Noord-Amerika met als eindpunt Los Angeles, Las Vegas of Vancouver.  Ervaar de Indian summer als nooit te voren!

Camperreis Noord-Amerika

Camperreis highlights westen USA vanaf Los Angeles

Maak een 18-daagse camperreis vanuit Los Angeles in een ruime zeven-persoonscamper! Bij deze deal zit een 2500 mijlenpakket inbegrepen. Rijd vanuit de City of Angels langs de beroemde kustweg Highway 1 richting San Francisco, bezoek Yosemite National Park en zet koers naar Las Vegas en de Grand Canyon, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Hier vind je een voorbeeld van een mogelijke reisroute.

 

Camperreis Las Vegas
Handgeschilderde Escape Campervans

Camperreis Denver naar Las Vegas

Je hebt vast weleens foto’s gezien van de felbeschilderde vans en campers die door de Verenigde Staten rijden, en nu kun je er zelf ook een huren! Met deze voordelige wegbrengactie haal je in augustus of september je handbeschilderde camper op in Denver. Na een 18-daagse camperreis lever je hem weer in in Las Vegas (San Francisco of Los Angeles ook mogelijk). Doordat het om een wegbrengactie gaat hoef je geen one-way kosten te betalen (normaal kost het $250 om de camper ergens anders in te leveren dan de locatie waar je hem hebt opgehaald). Tussen Denver en Las Vegas passeer je enkele van de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten, waaronder de Rocky Mountains, Arches, Bryce en Zion National Park en de Grand Canyon! Bekijk hier een voorbeeld van een onvergetelijke reisroute.

 • 17-daagse camperreis van Denver naar Las Vegas v.a. €867 per persoon!
  • Reisperiode: vertrek tussen 22 augustus en 15 september 2017
  • Reisduur: 17 dagen, verlenging mogelijk
  • Vertrekplaats: Denver, Colorado
  • Aankomst: Las Vegas (LA en San Francisco ook mogelijk)
  • Inclusief 100 mijl per dag vrij rijden en retourvlucht (heen naar Denver, terug vanuit Las Vegas)
 • Prijs: Slechts €867 per persoon op basis van een reis voor vier personen

Camperreis Noord-Amerika

Camperreis West-Canada vanuit Vancouver

De allermooiste meren die je misschien ooit gaat zien, kun je met eigen ogen aanschouwen tijdens deze camperreis door het westen van Canada. Het turquoisekleurige Lake Louise glinstert in het zonlicht. Rijd in een ruime 6-persoonscamper over de Icefields Parkway tussen Jasper en Banff National Park en geniet van al het moois dat de provincies Alberta en British Columbia te bieden hebben. Hier vind je een voorbeeldroute voor deze 22-daagse reis.

screenshot van de deal

Camperreis Noord-Amerika