Camperreis Amerika van Las Vegas naar San Francisco

18 dagen incl. vluchten, camper, 1500 mijlenpakket

 • Luchthaven van vertrek Amsterdam
 • Luchtvaartmaatschappij Air Canada
 • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 28.10.17 tot 13.11.17 Las Vegas
P.p. vanaf € 693,-

Wow, wow, wow! Trektocht door het zuidwesten van de VS per camper voor de heerlijke prijs van €693, en ja lieve mensen dat is inclusief de vluchten! Veel beter kan ik het niet voor je maken! Van Las Vegas naar San Francisco via de mooiste landschappen en nationale parken.. Wie neem jij mee op deze camperreis door Amerika?

camperreis Amerika

Camperreis Amerika

In 18 dagen reis je langs de mooiste plekken van Amerika, geheel in stijl met je eigen camper! Het Zuidwesten van de VS verkennen met je eigen camper, lijkt dat je wel wat? Vele highlights van de Verenigde Staten vind je in dit gebied. Wat dacht je van vertrekpunt, Las Vegas, of je eindpunt, San Francisco? Alleen al een trip naar deze twee steden, daar zou je toch al €700 voor over hebben? Die camper en het natuurgeweld onderweg, dat geef ik je er gewoon erbij cadeau! 😉

camperreis Amerika

Het zuidwesten van de Verenigde Staten

Je begint je tocht in het iconische Las Vegas, waar je kan proberen alvast het geld terug te winnen wat je hebt uitgegeven voor de reis; iets wat niet eens zo heel veel geluk vergt! 🙂 Na met plezier en vertier in Las Vegas vertoefd te hebben ga je weg uit de stad en van de neon lichten en wordt het tijd voor natuur. Wat dacht je van het wonderschone Yosemite National Park, of aanschouw de ongeëvenaarde woestijngebieden van de Grand Canyon! Dat zijn slechts wat hoogtepunten, want ook Death Valley en Bryce Canyon staan op het lijstje! Natuurlijk kun je zelf beslissen hoe je reis er uit ziet, dus als je totaal iets anders wilt, kan dat ook! Freedom! Wanneer vertrek je?

camperreis Amerika

Met de camper van Las Vegas naar San Francisco

Bij dit pakket zitten de vluchten inbegrepen. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Las Vegas en vliegt na afloop terug vanaf San Francisco. Bij aankomst staat er een camper van Cruise America voor je klaar, waar je met maximaal vijf personen in kunt verblijven. Je kunt ook voor een kleine meerprijs upgraden naar een camper voor zeven personen. Je bent vrij om jouw ideale vakantie samen te stellen zoals jij dat wilt. Per camper de USA verkennen, wie wil dat niet?

camperreis Amerika

Ontdek de nationale parken en steden van het Wilde Westen –  Boek snel!

 • Per camper van Las Vegas naar San Francisco, inclusief vlucht vanaf €693!
  • Reisperiode: zelf te bepalen, goedkoopste reisdata 28 oktober – 13 november 2017
  • Reisduur: 18 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Bestemming: Las Vegas, Verenigde Staten
  • Inclusief 1500 miles
  • Prijs: slechts €693 per persoon, op basis van een reis voor vier personen

screenshot van de deal

rondreis Amerika camper