slechts 582,- €

Yesssss ik heb weer een mooi ritje per camper in de Verenigde Staten lieve mensen! Jullie kennen het principe van een wegbrengactie inmiddels wel denk ik: je vliegt naar een stad, gaat naar de fabriek en haalt een splinternieuwe camper op die naar de andere kant van het land gebracht moet worden. De reisorganisator, wtc, geeft je een mogelijke reisroute mee met wat tips voor onderweg, maar uiteindelijk is er maar 1 ding waar je je aan moet houden: binnen de afgesproken tijd per camper van punt A naar punt B zien te komen. Wat je daar tussen in allemaal doet? Jouw keuze! Freedom baby! 

camperreis Amerika

Per camper naar Seattle

Met deze deal heb je twee weken de tijd om in een gloednieuwe Apollo camper Amerika door te reizen. De voorgestelde route gaat van Minneapolis naar Seattle via vele highlights on the way. Minneapolis, Sioux Falls, Yellowstone, Grand Teton National Park, Portland en het Mount Raider National Park: je reist tal van bekende en minder bekende steden langs en zal in totaal  verschillende staten doorkruisen: dat is pas een roadtrip mensen. Dat zijn enkel de steden, dan zijn er ook nog meer dan genoeg nationale parken en mooie natuur onderweg te vinden zoals Grand Teton National Park en Mount Raider National Park!

Camperreis naar Denver

Vanuit Minneapolis ga je op pad naar Denver. Je kunt gaan en staan waar je wilt, als je na drie weken je camper maar inlevert in Denver. Tijdens je reis kom je langs een aantal geweldige highlights, zoals Het Yellowstone National Park, het Grand Tetion National Park, de Idaho Falls en Lave Hot Springs, Salt Lake City en je sluit je reis af met een bezoek aan het Grand Mesa National Forest.

Wegbrengactie naar San Francisco

Voor slechts €763 maak je al een complete rondreis van Minneapolis tot San Francisco. Rijd in deze gloednieuwe camper door de Rocky Mountains, test je geluk in Las Vegas en eindig je reis in het bruisende San Francisso.

screenshot van de deal

camperreis amerika
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)