slechts 566,- €

Wat dacht je van een camperreis Amerika, inclusief de vluchten, voor maar €566! Dat is helemaal niet duur voor een vliegreis naar het westen van de VS, laat staan dat je daar ook nog een gehuurde camper bij krijgt voor tijdens je reis. Een camper betekent dat je ook niet meer na hoeft te denken over een slaapplek, want die heb je al en altijd bij de hand. Als je nu nog eens bedenkt: €566 voor een camperreis door Amerika, inclusief de vluchten erheen en de camperhuur, dan besef je wat voor geweldig scherpe aanbieding dit is!!! Deze rondreis Amerika brengt jou onder andere langs Las Vegas, de Grand Canyon en Route 66; een prachtige rondreis om nooit te vergeten!

Camperreis Amerika

Camperreis Amerika

Zin in een camperreis Amerika? Als je die foto hierboven ziet dan krijgt iedereen daar denk ik wel zin in. Een roadtrip langs Route 66 en de Las Vegas strip, dat is toch voor de meesten een item op de bucketlist! Las Vegas, wie wil er nou niet naar de stad van extravagante casino’s en hotels? Bezoek beroemde gebouwen langs de main street, zoals het Bellagio, Treasure Island (waar ook shows gehouden worden) en Caesars Palace! Wil je even aan de drukte ontsnappen? Bezoek dan het Death Valley National Park, de heetste, droogste en laagste plek van heel Noord-Amerika. Toch is dit park dankzij de rode rotsformaties een van de meest bijzondere plekken op de aarde! Deze rondreis Amerika per camper brengt je langs nog veel meer mooie plekken, zoals de Grand Canyon. Kijk in de aanbieding voor een voorbeeldroute.

Camperreis Amerika

 

Zeer populaire camperreis Amerika

Heb je altijd al gedroomd van zo’n typische camperreis door Amerika, waarbij je echt de American way of life beleeft door een ultieme roadtrip te beleven op Route 66 en alle bezienswaardigheden en highlights onderweg? Bezoek dan met deze deal de Verenigde Staten van Amerika voor een unieke rondreis die je de rest van je leven bij zal blijven. Bij deze camperreis Amerika ben je natuurlijk eigen baas, want jij zit achter het stuur. WTC is desalniettemin zo vriendelijk geweest om wat tips te geven voor op de route. Kijk dus snel naar het volledige reisplan wat ze voor je uitgestippeld hebben! Kijk hier voor de camper specificaties.

Camperreis Amerika

Profiteer nu van deze populaire aanbieding! Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

 • Camperreis Amerika: ontdek onder andere Las Vegas en de Grand Canyon voor slechts €566
   • Reisperiode: in dit voorbeeld 28 oktober – 6 november 2017
   • Reisduur: in dit voorbeeld 11 dagen, maar dit is tegen een kleine meerprijs ook uit te breiden!
   • Vlucht: Amsterdam – Las Vegas
   • Luchtvaartmaatschappij: onbekend
   • Incl. camperhuur met mijlenpakket van 1000 mijl
   • Prijs: Al vanaf €566 per persoon, op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

Camperreis Amerika
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)