Camperreis langs de beroemde Great Ocean Road

15 dagen inclusief vluchten en camper

  • Hotel Geen
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Qatar Airways
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 24.05.17 tot 06.06.17 Australië
P.p. vanaf € 990,-

Time to go down under! Vandaag heb ik weer eens een scherpe camper deal voor je geregeld en hiervoor zakken we af, je raadt het al, naar Australië. The Great Ocean Road, om precies te zijn. Het land van kangoeroe’s en didgeridoo’s zal jou flink wat oehaah en oooh momenten bezorgen met het verbijsterend mooie landschap waar jij doorheen gaat cruisen met je camper, echt zo’n “reis om nooit te vergeten”!

Great Ocean Road

Wat ik in de aanbieding heb: een 15-daagse tocht van Melbourne naar Adelaide, via de wereldberoemde Great Ocean Road. Je vervoer gedurende deze periode is tevens jouw nieuwe huis op wielen: een Hitop Camper. Hiermee doorkruis je op eigen gemak deze prachtige route, met genoeg tijd om te stoppen voor al het natuurlijk schoon wat je tegen zult komen. Voor een land zo groot en uitgestrekt als Australië is een camper het ideale vervoersmiddel! De deal is gebaseerd op een tweepersoonsreis en bevat daarom een camper voor twee, ideaal voor stelletjes, maar mocht je met meer mensen op pad gaan dan kan je tegen een bijbetaling van €9.69 p.p. al switchen naar een Endeavour Camper, geschikt voor vier personen. Vanzelfsprekend is dit pakket inclusief de vlucht naar Melbourne en de retourvlucht vanaf Adelaide! Totaalprijs voor dit alles is €990, niet slecht toch?!

Great Ocean Road

The Great Ocean Road Route. Dit is de route die reisaanbieder wtc.nl voor je heeft uitgestippeld, met reden! Je reis begint in de creatieve stad Melbourne, gelegen aan de zuidkust van Australië, waar je rustig even kan acclimatiseren en wennen aan het karakteristieke accent van de mensen en hun vriendelijke en open mentaliteit. Zodra je denkt er klaar voor te zijn stap je achter het stuur en begint de reis. Onderweg zul je genoeg natuurlijke pracht tegenkomen: zoals de warmwaterbronnen van Peninsula Hotsprings, de beroemde Twelve Apostles rotsformatie (hierboven afgebeeld), de heerlijke cuisine in de culinaire regio Barossa Valley, en het spectaculaire landschap in het Grampians National Park (vol watervallen en ravijnen!). Kort samengevat: wie van natuur houdt wil hier zijn!

Great Ocean Road

Lijkt het jou wel iets om het zuiden van Australië en de Great Ocean Road te ontdekken? Boek dan de deal en ga op avontuur!

Go Euro

travelbird.nl/

screenshot van de deal

Great Ocean Road