slechts 981,- €

Wil jij ook eens naar Nieuw-Zeeland en dit prachtige land ontdekken? Dan heb ik een perfecte deal voor je! Ditmaal heb ik jou een camperreis naar Nieuw-Zeeland te bieden, de beste manier om dit land van natuurlijke extremen te ontdekken! De reis duurt in het totaal 22 dagen. Je vertrekt op 9 mei 2017 en betaalt – incl. vlucht en camperhuur – slechts €981! Deze deal is gebaseerd op een reis met 4 personen in een 4-persoons camper. Wil je met een vriend(in) of partner gaan? Dan heb je de mogelijkheid om voor een 2-persoons camper te kiezen, op dezelfde data, voor vrijwel dezelfde prijs: €981.

10-01_camper

Tijdens deze camperreis ontdek je het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Laat je betoveren door het fascinerende landschap, zoals de dampende, brullende geisers van Rotorua. In Auckland maak je kennis met de zonnige lifestyle en je kan ook een bezoekje brengen aan de gezellige hoofdstad Wellington, waar cultuur, erfgoed en creativiteit samenkomen. Bezoek het Tongariro National Park, waar zich drie actieve vulkanen bevinden, of rijdt langs het Taupomeer, het grootste meer van het land.

naar Nieuw-Zeeland

Dat Nieuw-Zeeland zo indrukwekkend is werd denk ik pas echt aan het grote publiek bewezen toen de bekende Lord of the Rings films verschenen. Veel scenes uit deze epische films zijn opgenomen in het land en je kan met je gehuurde camper langs al deze locaties rijden en het met eigen ogen ontdekken! Bij deze reis zit de vlucht naar Auckland inbegrepen, een camper van Cheapa, type Cheapa 4berth. Om te zien wat verder in de reis inbegrepen zit, kijk je hier.

wasserfall_neuseeland_huka_falls_144781849

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

 

screenshot van de deal

naar Nieuw-Zeeland
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)