slechts 1404,- €

Wil jij ook eens een reis maken naar Nieuw-Zeeland en dit prachtige land ontdekken? Dan heb ik een perfecte deal voor je! Ditmaal heb ik jou een camperreis naar Nieuw-Zeeland te bieden, de beste manier om dit land van natuurlijke extremen te ontdekken! De reis duurt in het totaal 21 dagen en je boekt de vluchten en camperhuur al voor €1404. Deze deal is gebaseerd op een reis met 4 personen in een 4-persoons camper.

Actie: profiteer tot 11 maart 2018 van €75 korting per camper als je reist tussen 1 april 2018 en 31 maart 2019. De korting is reeds in de prijs verrekend.

10-01_camper

Camperreis Nieuw-Zeeland

Tijdens deze camperreis ontdek je het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Laat je betoveren door het fascinerende landschap, zoals de dampende, brullende geisers van Rotorua. In Auckland maak je kennis met de zonnige lifestyle en je kunt ook een bezoekje brengen aan de gezellige hoofdstad Wellington, waar cultuur, erfgoed en creativiteit samenkomen. Bezoek het Tongariro National Park, waar zich drie actieve vulkanen bevinden, of rijdt langs het Taupomeer, het grootste meer van het land. Een andere bijzondere bezienswaardigheid zijn de gloeiwormpjes in de Waitomo grot bij Auckland.

naar Nieuw-Zeeland

Ontdek het Noordereiland

Dat Nieuw-Zeeland zo indrukwekkend is werd denk ik pas echt aan het grote publiek bewezen toen de bekende Lord of the Rings films verschenen. Veel scenes uit deze epische films zijn opgenomen in het land en je kunt met je gehuurde camper langs al deze locaties rijden en het met eigen ogen ontdekken! Bij deze reis zit de vlucht naar Auckland inbegrepen, een camper van Apollo, type Vivid. Om te zien wat verder in de reis inbegrepen zit, kijk je hier.

wasserfall_neuseeland_huka_falls_144781849

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

   • Reisperiode: in dit voorbeeld mei 2018
   • Reisduur: 21 dagen
   • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
   • Luchthaven van aankomst: Auckland
   • Incl. camper van het type Apollo
   • Plaats: Nieuw-Zeeland
   • Prijs: Maar vanaf €1404 per persoon op basis van een camper voor 4 personen

 

screenshot van de deal

Screenshot van de Nieuw Zeeland deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)