slechts 1169,- €

Uitgestrekte landschappen van adembenemende schoonheid en een prachtige kustlijn is wat je kunt verwachten tijdens een reis van Christchurch naar Auckland. Deze camperreis door Nieuw Zeeland zal je versteld doen staan! Kijk hier voor alle mogelijke data en verdere details.

camperreis Nieuw Zeeland

Camperreis Nieuw-Zeeland

Maak een camperreis over het Zuider- en het Noordereiland! Je vertrekt vanuit Christchurch en rijdt in eigen tempo richting het noorden. Misschien breng je een bezoek aan de beroemde Milford Sound. Milford Road staat te boek als een van de mooiste routes ter wereld! Ook de Franz Josef Glacier en het Abel Tasman National Park zijn absoluut een bezoek waard. Op het Noordereiland zijn de geiser en kratermeren van Rotorua en de Waimangu Volcanic Valley vermaard. De reisspecialisten van WTC hebben alvast een voorbeeldroute uitgestippeld langs de mooiste bezienswaardigheden, gebieden en wonderen der natuur van Nieuw-Zeeland.

rondreis Nieuw Zeeland

Roadtrip van Christchurch naar Auckland

Je verplaatst je tijdens deze reis in een camper van het merk Britz. Deze is geschikt voor twee personen en is lekker compact en wendbaar. Bij de reis zitten de vliegtickets, camperhuur, transfer naar de camper en een ongelimiteerd kilometerpakket inbegrepen. De prijs van deze reis is gebaseerd op 22 dagen en twee personen maar met een offerte op maat stel je met behulp van een ervaren reisspecialist de reis van je dromen samen. Laat het avontuur beginnen!

Ben je toch op zoek naar een andere reis? Hier vind je een overzicht van de mooiste camperreizen

camper Christchurch

screenshot van de deal

Screenshot van de deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)