Camperreis door Nieuw Zeeland

Roadtrip door het land van Lord of the Rings!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij Emirates
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 2139,-

Uitgestrekte landschappen van adembenemende schoonheid, een prachtige kustlijn, en onvergetelijke ervaringen zoals skydiven staan je te wachten tijdens deze droomvakantie naar Nieuw-Zeeland. Ontdek het land van de Kiwi’s en Lord of the Rings tijdens deze camperreis. Dit is een reisdroom die uitkomt. Deze aanbieding is inclusief de retourvlucht, luchthaventransfers, één hotelovernachting en een camper voor de hele rondreis. Kijk hier voor alle mogelijke data en verdere details.

Nieuw-Zeeland

Camperreis Nieuw-Zeeland

Maak een camperreis over het Zuider- en het Noordereiland. Je vertrekt vanuit Christchurch en rijdt in eigen tempo richting het noorden. Misschien breng je een bezoek aan de beroemde Milford Sound. Milford Road staat te boek als een van de mooiste autoroutes ter wereld. Ook de Franz Josef Glacier en het Abel Tasman National Park zijn absoluut een bezoek waard. Op het Noordereiland zijn de geiser en kratermeren van Rotorua en de Waimangu Volcanic Valley vermaard. Wil je alvast inspiratie opdoen? In de deal vind je een voorbeeldroute, maar dit is puur een suggestie. Tijdens deze camperreis heb je de vrijheid om zelf een mooie route uit te stippelen en op je eigen tempo Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Nugget Point in Nieuw-Zeeland

Roadtrip van Christchurch naar Auckland

Je verplaatst je tijdens deze reis in een camper van het merk Britz. Deze camper is onder meer voorzien van een keuken zodat je onderweg lekker kunt koken. Deze volledig verzorgde rondreis is inclusief de vliegtickets, luchthaventransfers en de camperhuur. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie aan de andere kant van de wereld. Welke bezienswaardigheden je bezoekt en welke route je rijdt, is vervolgens helemaal aan jou.

Nieuw Zeeland

screenshot van de deal

Screenshot deal