slechts 999,- €

Joepieee! De Canadese campertocht is terug in aanbieding! Trek 23 of 24 dagen lang door het oogverblindende natuurlandschap van Canada met een camper! Dit vanaf slechts €999! Een geweldige campertocht die je waarschijnlijk maar een keer in je leven meemaakt voor een geweldige prijs!

skyline_vancouver_kanada_canada_96545749

De adembenemende, maar ruige Canadese natuur spreekt iedereen aan. Met deze campertocht beperk je de reis niet tot de grote steden en toeristische plekken: je kunt op eigen houtje het Canadese landschap trotseren. Je bent vrij om te doen wat je wilt, maar mogelijkheden zijn bijvoorbeeld whalewatch tour, raften, overnachten in National Parks en nog veel, veel meer! Deze aanbieding is geldig voor vertrek (begin reis) op 5 mei 2017 of 12 mei 2017. Je vliegt vanaf Amsterdam naar Vancouver. Je kunt de stad verkennen en dan begint het echte avontuur!

De reis duurt 23 of 24 dagen. De retourvlucht, het onbeperkt aantal kilometers, een slaappakket, camping-inventaris, extra bestuurders, verzekeringen, een campinggids, de Canadese camperbelasting, de camperhuur en 1 of 2 overnachtingen zitten bij de prijs inbegrepen. Kijk hier voor wat er wel en niet bij deze reis zit inbegrepen.

Beautiful landscape with Rocky Mountains and famous Moraine Lake

screenshot van de deal

canada730
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)