slechts 369,- €

Aanbiedingen daar houd ik wel van, zeker als het “2 voor de prijs van 1”  betreft. In dit geval heb ik het echter niet over 2 broeken of 2 t-shirts: hier heb ik het over eilanden! Jij kunt nu namelijk op vakantie naar de Canarische Eilanden en hier gaan genieten van een zonvakantie op zowel Fuerteventura als Gran Canaria, voor dezelfde prijs als waar je normaal slechts 1 van de 2 eilanden voor bezoekt. ¡Vamos a la playa! 

Canarische eilanden

Dat strand hierboven, Corralejo Beach op Fuerteventura, is waar je het eerste contact met de warme zon zult maken. Je verblijft in het 4* hotel THe Corralejo Beach, wat op Tripadvisor een goede beoordeling krijgt van 3.5 van de 5 sterren. Op Fuerteventura vind je prachtige stranden, geweldige plekken om wat golven te pakken en natuurlijk de golvende palmbomen om je heen. Wat dacht je daarnaast van het Vulkanische landschap wat je hier ook nog eens kunt vinden? Heerlijk eiland, maar dat is niet alles…

Canarische eilanden

Je gaat namelijk per ferryboot door naar dit mooie eiland hierboven, Gran Canaria! Hier zul je in het viersterrenhotel Concorde verblijven, wat op Tripadvisor eveneens een goede beoordeling krijgt van 3.5 van de 5 sterren. Het eiland Gran Canaria biedt je een verrassend gevarieerde natuur, van ruige bergen tot imposante klippen langs de kust, tot natuurlijk de paradijselijke stranden. Net als op Fuerteventura is de toeristensector op dit eiland volledig ontwikkeld, dus alles wat je zoekt of nodig hebt kun je hier zeker vinden. Ideale vakantie locaties dus! Voor alle verdere details van de reis kijk je hier!

Canarische eilanden

Wil jij op deze prachtige 2-voor-de-prijs-van-1 zonvakantie naar de Canarische Eilanden? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

Canarische eilanden
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)