slechts 627,- €

Wooo wil je net als ik naar Jamaica? Dan heb ik een supergoede deal voor je gevonden: 9 dagen voor maar €627, incl. vlucht, transfers en verblijf. Ik zou deze kans niet laten liggen! Je vliegt op 24 juni 2016.

Ocho Rios Jamaica

Met witte stranden, de relaxte Caraïbische cultuur en een heerlijke temperatuur in deze tijd van het jaar (rond de 28 graden) is Jamaica echt een droombestemming. Het eiland biedt niet alleen zon, zee en strand maar ook veel activiteiten en cultuur. Trek een duikpak aan, geniet van de natuur of ontdek de havens waar piraten vroeger samenkwamen. Vergeet natuurlijk niet het Bob Marley museum te bezoeken!

Tijdens deze heerlijke Caribische vakantie overnacht je in het *** Legends Hotel in Negril. He bevindt je aan de Sven Miles Beach waar je heerlijk kunt ontspannen of aan het zwembad van het hotel. Op Zoover krijgt dit hotel een score van 7,2/10!

hammock_hängematte_jamaica_271082837

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt.

screenshot van de deal

jamaica
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)