slechts 50,- €

Het is weer tijd voor een spetterende aanbieding voor een weekendje weg in Center Parcs. Je kunt al een paar nachtjes Center Parcs boeken vanaf slechts €50 per persoon (6-persoonscottage) en dat in de zomervakantie! Boek nu alvast je huisje en profiteer van de lage prijzen in vakantiepark de Huttenheugte in Drenthe.

Center Parcs korting

Center Parcs

Tijd voor een vakantie naar Center Parcs Huttenheugte! Deze vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een open haard. Het park beschikt over een groot meer waar liefhebbers een hengeltje kunnen werpen op hun eigen visstek. Het park heeft verder een zwemparadijs met wildwaterbaan, golfslagbad, drie glijbanen en groot kinder doe-bad. De jeugd vermaakt zich op het Adventure Island en in de Action Factory. Verveling is uitgesloten tijdens deze vakantie in Center Parcs!

Center Parcs de Huttenheugte

Center Parcs de Huttenheugte

De Drentse heide en de bosrijke omgeving nodigen uit tot urenlang fietsen en wandelen. Voor de kleine bezoekers is Plopsaland een leuk uitstapje. Drenthe beschikt over veel interessante bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. Breng een bezoek aan de hunebedden, dierenpark Emmen, het gevangenismuseum in Veenhuizen of Kamp Westerbork. Zo vliegen de dagen voorbij en zit je ’s avonds weer heerlijk bij de open haard te genieten.

Center Parcs zwembad

screenshot van de deal

Screenshot van de Center Parcs deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)