Splinternieuw Center Parcs in België

Exclusive cottage met sauna!

  • Reserveringskosten €29,50 per boeking
  • Beddengoed €9,25 per persoon
  • Prijs op basis van vier personen
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 28.06.21 tot 02.07.21
P.p. vanaf € 232,-

Duik in een wereld van luxe midden in de natuur bij het splinternieuwe Terhills Resort by Center Parcs. Vertoef deze zomer een midweek in een Exlusive cottage aan het water met eigen buitensauna. Heerlijk samen relaxen!

Terhills Resort by Center Parcs

Net over de grens in België, op 18 kilometer afstand van Maastricht, opent in het voorjaar van 2021 een splinternieuw vakantiepark: Terhills Resort by Center Parcs. Deze nieuwste aanwinst van Center Parcs is een van de meest luxe vakantieparken in de Benelux. Je verblijft hier in een luxe VIP of Exclusive cottage aan het water. De Exclusive cottages zijn voorzien van een buitensauna en buitendouche en een fijn terras aan het water met BBQ. Laat die zwoele zomeravonden maar komen!

Vakantie in België

Terhills Resort is een kleinschalig en luxe park met veel leuke faciliteiten voor jong en oud. Waan je even in de tropen in de Aqua Garden – met jacuzzi! – of voel de adrenaline door je aderen stromen tijdens een lesje waterskiën bij het Terhills Cable Park. Ga je liever wat rustiger het water op, huur dan een e-boat, waterfiets of een kano. Ook net buiten het park is genoeg te beleven. In tien minuten loop je naar de Elaisa Wellness. Shopaholics vinden hun weg naar Maasmechelen Village. Deze designer outlet ligt op slechts een paar kilometer rijden van het park.

screenshot van de deal

Screenshot deal