Het Griekse schiereiland Chalkidiki

incl. vlucht, transfer en verblijf met ontbijt in uitstekend hotel!

  • Hotel Anna Maria Paradise
  • Luchtvaartmaatschappij willekeurig
  • maaltijden No Catering
  • transfer inclusive
slechts € 269,-

Beleef een heerlijke vakantie op het Griekse schiereiland Chalkidiki! Verblijf 7, 10, 14 of 21 nachten met ontbijt in een hotel aan zee, inclusief transfers en retourvlucht. Geniet van dit prachtige stukje Griekenland waar je terug in de tijd gaat, proeft van de heerlijke Griekse keuken en een heerlijke wandeling langs de kust maakt! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details.

Strand van Chalkidiki

Schiereiland Chalkidiki

Op de landkaart valt Chalkidiki – met zijn drie langwerpige schiereilanden – meteen op. Deze unieke en misschien wel mooiste streek van Noord-Griekenland ligt aan de azuurblauwe Egeïsche Zee. Chalkidiki betovert je met zijn gevarieerde landschap vol bossen en bergen, stranden en kleine baaitjes, historische stadjes én indrukwekkende onderwaterwereld en is, in tegenstelling tot andere populaire Griekse bestemmingen, nog redelijk onontdekt door de grote massa. En dat terwijl er genoeg te doen is in de schitterende omgeving! Of je nu archeologische opgravingen wilt bekijken, kleine vissersplaatsjes of historische dorpjes wilt ontdekken of in afgelegen, rustige baaitjes wilt genieten van het Griekse zonnetje en het prachtige blauwe water – het kan allemaal!

vakantie Chalkidiki

Hotel Anna Maria Paradise

Dit hotel ligt in Pefkohori, op 900 meter van het strand. Het hotel beschikt over een buitenzwembad, fraaie tuinen en een restaurant waar je dagelijks van een ontbijtje geniet. Er is een bar in het hotel, maar in de buurt bevinden zich ook tal van gezellige restaurants en barretjes. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van 4,5 en een certificaat van uitmuntendheid.

Stranden van Chalkidiki

screenshot van de deal

Screenshot