slechts 495,- €

Ontdek de hak van de Italiaanse laars tijdens deze complete rondreis door de prachtige regio Puglia, het meest zuidelijke puntje van Italië. Verken plekken als Alberobello, waar je de beroemde trulli tegenkomt, bezoek de culturele hoofdstad van 2015, Lecce en trakteer jezelf intussen op het lekkerste eten en drinken. Dat kan natuurlijk alleen in Italië. Lees hier meer over deze deal.

Trullis in Puglia

Complete rondreis Puglia

De mooiste regio van Italië? De meningen zullen erover verschillen, maar hoog op de lijst staat toch echt Puglia, in de hak van de laars. Het water kleurt hier turquoise en je komt op bijzondere plekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Verken historische steden zoals Lecce en Bari en bewonder de beroemde trulli van Alberobello. Dit is natuurlijk lang niet alles, maar je kunt het beter zelf ontdekken dan er hier over te lezen. Kruip achter het stuur en ontdek deze fantastische Italiaanse regio.

vakantie puglia

Reisprogramma

Je begint de reis in Brindisi waar een huurauto voor je klaar staat. Vanuit hier reis je naar plaatsen zoals Alberobello, huis van de Trulli, maar ook de prachtige barokstad Lecce staat op de planning. Dit en nog veel meer beleef je tijdens deze rondreis door Puglia. Je verblijft in verschillende 4* hotels, allemaal met ’s ochtends een ontbijtje voor je. Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over de hotels en het dagprogramma.

vakantie Puglia

screenshot van de deal

Screenshot deal