slechts 449,- €

Ontdek Zuid-Italië en geniet van het echte leven tijdens deze complete rondreis van de prachtige regio Puglia, het meest zuidelijke puntje van Italië. Verken plekken als Alberobello, waar je de beroemde trulli’s tegenkomt, bezoek de culturele hoofdstad van 2015, Lecce en trakteer jezelf intussen op het lekkerste eten en drinken. Dat kan natuurlijk alleen in Italië. Lees hier meer over deze deal.

Let op: klik bij Travelbird op “Toon prijzen” om de laagste prijzen te zien.

conversano

Complete rondreis Puglia

De mooiste regio van Italië? De meningen zullen erover verschillen, maar hoog op de lijst staat toch echt Puglia, in de hak van de laars. Het water kleurt hier turquoise, en je komt op bijzondere plekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO-staan. Verken historische steden zoals Lecce en Bari, bewonder de beroemde trulli’s van Alberobello. Dit is natuurlijk lang niet alles, maar je kunt het beter zelf ontdekken dan er hier over te lezen.

Alberobello1

Reisprogramma

Je begint de reis in Bari, de hoofdstad van Puglia. Verken de stad met haar vele contrasten en reis af naar Alberobello. Als volgende staat Lecce op de planning, waar je bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd vindt, en prachtige kerken. Hierna vertrek je naar het Salentijns schiereiland , het echte zuiden en een van de mooiste plekken in de regio. Het is alsof je op de Malediven zit! Voordat je terugkeert naar Bari, bezoek je Tarentje met het indrukwekkende Castello Aragonese. Tijdens deze rondreis overnacht je in diverse hotels. Kijk hier voor meer informatie over de hotels en het dagprogramma.

vakantie Puglia

screenshot van de deal

Screenshot van de Puglia rondreis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)