Heerlijk weg naar de Canarische eilanden vanaf €275! In de voetsporen van Columbus treden? Dat kan nu met deze Winterzon Mania deals naar de Canarische Eilanden. 

Columbus onderbrak zijn reizen van Spanje naar Amerika tot viermaal toe op de Canarische Eilanden. Hier kwam hij weer op krachten en werden zijn drie schepen in gereedheid gebracht om de grote reis over de Duistere Zee naar de Nieuwe Wereld te maken. Nu is het aan jou de beurt om weer helemaal bij te tanken op deze mooie eilandengroep.

Vliegen doe je op een dag naar keuze in oktober, november of december of januari. Dus keuze genoeg!  Met Corendon Dutch Airlines vlieg je in iets meer dan vier uur naar de Canarische Eilanden alwaar je met de inbegrepen transfer naar je hotel naar keuze word gebracht. Hier verblijf je 8 dagen en kom je zeker helemaal tot rust.

Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt…

Artikelbild_Punta_Cana_Hotel

Grijp je kans met deze Winterzon Mania! Meer van dit soort deals....

Screen Shot 2014-10-23 at 11.12.04 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)