Ben jij er echt aan toe om er een paar dagen tussenuit te gaan, maar heb je niet zo’n groot budget? Ga dan naar Corfu! Je kan al voor maar €125 genieten van dit prachtige eiland en dat 5 dagen lang!

Vertrekken doe je op 30 mei vanuit Weeze. Je vliegt met Ryanair naar Corfu, waarvandaan ik je aanraad om een taxi te nemen naar je appartement. Je verblijft in het basic 2 sterren appartement: Rantos Appartments, wat een score heeft van 4.0 uit 5. Het appartement ligt direct aan het strand en nabij het hart van de stad. Het appartement bied je ook gratis wifi aan zodat je ook gelijk je foto’s kunt uploaden die je uiteraard zal maken tijdens deze leuke vakantie.

Dus voor iedereen met een klein budget: Dit is je kans, niet wachten maar boeken, want de beschikbaarheid is erg beperkt! Ennuh, waarom zou je een weekend naar de veluwe gaan als je ook een lang weekend naar de zon kan?

Insel Kos Griechenland Bucht Kefalos Meerblick türkis

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Corfu3

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)