Ga je mee naar Corfu? Ik heb net een geweldige deal gevonden bij prijsvrij! Voor maar €220 kan je nu 8 dagen gaan genieten op het Griekse eiland Corfu. Een hele week genieten van zon, zee en strand en tegelijk heerlijk tot rust komen, zodat je weer helemaal ontspannen terug komt.

Vertrekken doe je op 10 mei vanuit Münster.  Je vliegt met Air Berlin naar Kerkyra, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven in het 3-sterren en met 7.5 beoordeelde: Kalamaki Hotel. Dit hotel beschikt o.a. over een zwembad, een zonneterras en terras met uitzicht op zee. Het hotel is dus ook aan het strand gelegen. Verblijven doe je op basis van logies.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat Corfu een heerlijk eiland is om op te verblijven, dus ik raad je aan snel te boeken!

Woman Bikini Surfer & Surfboard Sunset Beach

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Corfu

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)