Wowsersss! 8 dagen genieten in een mooi awardwinning viersterrenhotel met een prachtig uitzicht over de zee op prachtig Corfu voor maar €200? Ik zeg doen!

Corfu, het meest noordelijk gelegen Griekse eiland in de Ionische zee, is een geweldige vakantiebestemming! Je kunt hier uitstekend snorkelen, het klimaat is goed en voor de cultuurfanaten onder ons vind je er een interessant archeologisch museum, het byzantijnse kasteel Angelokastro en verschillende kerken in Corfu-stad. Ook kun je gemakkelijk een dagexcursie naar Albanië maken.

Europe_Greece_Corfu_014

Op 20 april 2016 vertrek je vanuit Amsterdam met Corendon Airlines naar Corfu. Per transfer word je naar het met een 8,1 beoordeelde San Marco hotel gebracht, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit goed beoordeelde viersterrenhotel is de winnaar van het Hotel of the year award ’14! Het hotel is prachtig op een heuvel gelegen waardoor je met een adembenemend uitzicht wordt beloond. Het hotel beschikt verder over een zwembad, restaurant en wellnessfaciliteiten.

Europe_Greece_Corfu_010

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Bekijk deze deal Bekijk deze deal

08-04corfu.PNG1

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)